Bestellen


  • Bestel de MoneyView ProductRating

   Wilt u het MoneyView ProductRating logo inzetten bij uw commerciële uitingen? Dat kan, maar hier zijn wel voorwaarden en kosten aan verbonden. Via de onderstaande links kunt de voorwaarden inzien en het bestelformulier downloaden.

   Voorwaarden voor gebruik van de MoneyView ProductRating
   Bestelformulier ProductRating Woonverzekeringen
   Bestelformulier ProductRating Sparen
  • Bestel de uitgebreide prijsanalyse Woonverzekeringen op basis van het Nationaal Woningen Profiel van Infofolio

   Voor de ProductRating ‘Prijs’ is gebruik gemaakt van het Nationaal Woningen Profiel van Infofolio. Het Nationaal Woningen Profiel bevat gegevens van circa 10.000 woningen, die representatief zijn voor heel Nederland. Het Nationaal Woningen Profiel wordt ieder half jaar door Infofolio in samenwerking met MoneyView herijkt en geactualiseerd en bevat adresgerelateerde bouwkundige, gebruiks-, eigendoms-, financieel-economische en omgevingsgegevens over woningen. Het Nationaal Woningen Profiel omvat ook de herbouw- en inboedelwaarden van deze woningen die met het Hermes- en Iris-model zijn berekend. Een combinatie van deze gegevens met analyses levert schadeverzekeraars een betere risicobeheersing, omdat de hoogte van de te betalen premies beter aansluit bij het risicoprofiel van de verzekerde objecten. Wilt u inzicht hebben in de marktposities van alle woonverzekeringen op basis van het Nationaal Woningen Profiel? Bestel dan de uitgebreide prijsanalyse. Na ontvangst van het bestelformulier ontvangt u een spreadsheet met alle berekende premies voor alle producten.

   Bestelformulier Uitgebreide Prijsanalyse
   Uitgangspunten ProductRating 'Prijs' Inboedelverzekeringen
   Uitgangspunten ProductRating 'Prijs' Opstalverzekeringen
  • Probeer de MoneyView ProductManager en Analyzer

   Met de MoneyView ProductManager kunt u de ProductRating 'Voorwaarden' op de voet volgen en analyseren. MoneyView houdt op dagelijkse basis alle ontwikkelen op het gebied van voorwaarden en kenmerken bij en legt deze vast in de MoneyView ProductManager. Met de Analyzer kunt u duizenden klantprofielen in één keer doorrekenen voor de gehele markt en zo exact bepalen wat de prijspositie van uw product is. Wilt u meer weten over de MPM of de Analyzer of een gratis testaccount voor beide applicaties? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Testaccount voor de MoneyView ProductManager
   Testaccount voor de MoneyView Analyzer